+385 91 4673 551 / +385 98 315 058
Drage

Drage

Mirno i tiho dalmatinsko mjesto

Drage su smještene u središnjoj zoni hrvatskog Jadrana, na magistralnom putu između Zadra i Šibenika uz izuzetno razvedenu obalu, te čisto more s pogledom na brojne otočiće. Priroda je tu stvorila idealne plaže, koje se zbog struja mogu podičiti izvanrednom čistoćom mora. Iako se Drage nalaze vrlo blizu gradova kao što su Zadar i Šibenik, po miru i tišini mogu se mjeriti s nekim vrlo udaljenim mjestima na otocima uz sve pogodnosti suvremenog načina života te kopnene povezanosti.

Uređena lučica sa šetalištem duž kojeg je lijep ugostiteljski objekti (terasa), danju puna brodica, navečer se pretvara u oazu tišine. Osvijetljena šetnica ugodna je za lagane šetnje nakon večere, za one kojima ne nedostaje gužva i buka. Prostor za plivače je ograđen pa nema opasnosti od povreda zbog nepažljivog rukovanja skyboardima i gliserima. Struja i maestral održavaju plažu čistom i čine je idealnom za jedrenje na dasci. Razvedena obala s brojnim uvalama i šljunčanim plažama pruža gostu željnom osame “vlastiti” dio mora daleko od gužvi. Idealno mjesto za miran i opušten obiteljski odmor.

U blizini Draga nalaze se 3 nacionalna parka i park prirode koje možete posjetiti organizirano kroz jednodnevne izlete brodovima. Nacionalni parkovi Krka i Kornati, te Vransko jezero pružaju izvrsnu priliku za uživanje u netaknutoj prirodi kao i predivnim prirodnim fenomenima tipičnim za područje Hrvatske. Znamenitostima obiluju okolna mjesta i gradovi (Šibenik, Biograd, Zadar…). Za one koji nisu preveliki ljubitelji mora i morske ribe, blizina Vranskog jezera daje mogućnost uživanja u slatkovodnom kupanju i ribarenju.

NP Krka

Nacionalni park Krka obuhvaća 109 km2 na području Šibenika, Drniša i Knina. Poseban značaj ovom parku daju brojni povijesno kulturni spomenici – franjevački samostan na otoku Visovcu i manastir Krka. U nizu slikovitih naselja na području parka najzanimljiviji je Skradin – gradić zaštićen kao spomenik kulture.

Vransko jezero

Prirodni fenomen Vransko jezero najveće je prirodno jezero u Hrvatskoj, s površinom 30,2 km2 i zapravo je potopljeno kraško polje dugo četrnaestak kilometara, široko oko 4 km, a duboko 3,9 metara. Kao prirodni fenomen nudi mnoge zanimljivosti, a stanište je i zaštićen ornitološki rezervat mnogobrojnih i rijetkih vrsta ptica močvarica.

NP Kornati

Nacionalni park Kornati jedinstvena su otočna skupina u Sredozemlju sa 89 otoka i hridi koji se prostiru na površini od 302 četvorna kilometara. Morski klifovi, pećine, jame, cijele livade posedonije i morskih cvjetnica, koralji i školjkaši neprocjenjivo su bogatstvo kojim obiluje područje nacionalnog parka.

Adresa: Zadarska 72, 23211 Pakoštane-Drage

Karta

Kuća

Kuća se nalazi u prvom redu do mora, udaljena od plaže 35m. Između kuće i plaže borova je šuma. Apartmani se nalaze na 1. i 2. katu orijentirani prema jugu. Kuća je potpuno obnovljena 2005 godine. Prema moru gledaju terase s kojih puca predivan pogled na more i na Kornate. Ispod kuće prema moru se nalaze još dvije terase sa stolom za stolni tenis i prostorom za ležanje. Apartman na 2. katu raspolaže prostorom za 4 osobe, a na 1. katu za 6 osoba. Iza kuće se nalazi parkiralište za 4 automobila. Prva prodavaonica je udaljena 5 minuta laganog hoda.

Apartmani i rezervacije:

Galerija:

Video:

 

Rezervirajte Apartman

Uputite zahtjev za željenim apartmanom i periodom boravka, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku!